Waarom geen seks voor de tijd – sex.

16 August

Waarom geen seks voor de tijd – sex.

Waarom je voor de tijd geen seks kunt hebben

In de oudheid was er een traditie, de maagd seksualiteit werd beschouwd als grote waarde, en de meisjes stricked zich voor het huwelijk. In ieder geval, werden ze opgevoed door oudere en ervaren vrouwen, en de normen van het gedrag werden van generatie doorgegeven op generatie.

Nu de normen zijn vaag, vrouwen verliezen aanraking met de traditie en als verloren richtlijnen. In dergelijke omstandigheden is het erg moeilijk om eerlijk antwoord op de vraag: “En ik wil seks met een man die nauwelijks weet? Moet ik denk dat onze kennis is genoeg om met hem naar bed?”Als je niet kan beslissen, zal ik u helpen.

Dus hoe goed seks is van tevoren? Betekenis, zolang je een persoon leert zo veel dat je hem kunt vertrouwen en je zal wederzijdse gevoelens, sterkere aantrekking en passie. We zullen de morele en ethische kant van de zaak te verlagen, zullen wij geen beroep doen op de tradities, de geest van die bijna dood is, hoe meer gestild aan de vrouwelijke intuïtie, die, in theorie, zou de zwakke vloer van ongewenste acties vervormen. We zullen vertrouwen op logica. Dus dan slecht geslacht van tevoren?

Het negeren van stadia van toenadering

Svetlana en Vadim ontmoetten elkaar op de viering van de verjaardag van een gemeenschappelijke vriend, op dezelfde avond dat ze brak uit een wederzijdse passie verergerd door de werking van alcohol, en brachten ze de nacht door in een bed. Op dat moment was ze viagra bestellen in een actieve zoektocht, en hij eindigde de huurperiode van het appartement, en hij was op zoek naar een ander huis. Een week later, Vadim verplaatst naar de wereld, en hun gepassioneerde relaties soepel overgestapt naar een gezamenlijk leven met een gewone leven. Al snel werd het licht zwanger, en ze trouwden. Hun huwelijk stortte verscheidene jaren van permanente schandalen. Ze eerlijk probeerde aan te passen aan elkaar, marteling, ging zelfs naar een familie psycholoog. Als gevolg hiervan, zowel besefte dat het oorspronkelijk was dicht bij elkaar in de natuur, noch op het leven oriëntaties. Nu in het licht van een vitale regel gebaseerd op persoonlijke ervaringen: “Sex aan het begin van de relaties niet leidt tot iets goeds.”.

Sterke relaties zijn gebouwd op basis van wederzijds respect en liefde. De meeste mannen kunnen niet respecteren en waarderen een vrouw die zichzelf te snel gaf. Geen wonder dat in trainingen, het onderwijs vrouwen, de kunst van het verleiden van de mensen en hoe om te trouwen voor een waardige kandidaat, worden de vertegenwoordigers van de mooie vloer veroordeeld tot een strikt instelling: “geen seks te nemen met een man, totdat hij respect wordt “. Wilt u een langdurige relatie op te bouwen, niet om een ​​korte romance zonder verplichtingen te starten, zorgvuldig te kijken naar de man, te weten het beter om te begrijpen of het mogelijk is om hem te vertrouwen, of uw waarden samenvallen hoeveel u bereid bent te zijn verantwoordelijkheid nemen voor de relatie. In de natuur worden geen kat de eerste kat te leggen aan zichzelf, zal ze het beste voor zichzelf kiezen uit verschillende aanvragers. De mensen hebben veel meer selectiecriteria, ze niet negeren.

Geen mogelijkheid om te anticiperen genieten

Ik herinner me de toestand van jeugdige liefde, wanneer heeft het concept niet hebben, doet een jongen uit de tiende kennis “en” mijn naam denkt of ik denk over me wanneer ik in het geheim geschreven notities en samengesteld gedichten, ik straalde toen hij overleed op de gang. En hoe spijt het een aantal jaren na school, dat hij, na een jaar na het afstuderen, hij me na de disco thuis maakte, en ik heb niet besloten om hem te kussen. Nu ben ik al volwassen en vol vertrouwen in mezelf, ik heb niets om deze aanpak om dit ook een volwassen jongen te hebben en hem te kussen. Maar dat zal niet zijn. Zal niet deze zoete verwachting van een vergadering, dit TREMIES van het hart, angst voor het onbekende te zijn. Al deze ziel bewegingen nadeel zal ondervinden van elementaire mechanische werking van twee lichamen.

Na bezig met het geslacht van tevoren, vrouwen beroven zichzelf een bevend-candy kocht periode, toen de gevoelens zijn verergerd, vlinders in de buik en het hoofd is het spinnen en omheind uit zoete gedachten. Mannen zijn echter verliefd als ze denken en te anticiperen. Toen ze al alles hebben, ze zijn niets meer anticiperen. En hier zijn de nabijheid, dan respecteren en de bevestiging, gevormde vóór geslacht, in het stadium van toenadering. Natuurlijk, als dit stadium is vrij lang.

Hormonale attachment is veel sterker dan emotionele

Wetenschappers hebben aangetoond dat het hormoon oxytocine verantwoordelijk voor bevestiging. Dit is een hormoon van plezier en het wordt geproduceerd ook na geslacht. En bij vrouwen, de stijging van de oxytocine-niveau is sterker, wordt geworpen in het bloed bij het geven stimulatie en met geslachtsgemeenschap. Bovendien verbetert het oestrogeen vrouwelijke hormoon het emotionele effect van oxytocine, terwijl het mannelijke hormoon-testosteron het neutraliseert.

Daarom zijn vrouwen na seks vooral aan hun partner gehecht, veel sterker dan mannen. Wat wordt geaccepteerd voor liefde kan alleen de wens zijn om een ​​nieuwe “dosis” van oxytocine te krijgen. Vooral als seksuele relaties begonnen voor mentale intimiteit, genegenheid en liefde. Onze hormonen kunnen een zere grap met ons spelen, gebonden aan een persoon die helemaal niet geschikt is voor een relatie. In orde voor je was er geen pijnlijk breken, heb je seks met een persoon die geestelijk dicht bij je is.

Mannen worden passief

Van het recente gesprek met Artem (34 jaar oud, zakenman): “Ik was vroeger veel gemakkelijker voor mij, toen wederzijds belang onmiddellijk ontstond, wisten beide wat je nodig had, en alles was meteen vrij. Geen behoefte om een ​​of andere manier te bereiken, vasthouden aan een soort rituelen dating en toenadering. Ontmoet, sliep en vluchtte. Net? Heb een tijdelijk plezier, liet de spanning vallen, en geen morele tevredenheid. Ik wil weten hoe anders, maar in de buurt van degenen zoals ik, er zijn altijd veel vrouwen die willen slapen. En als seks altijd beschikbaar is, dan is er geen verlangen om iemand te spannen voor iemand die zijn neus draait “.

Het is triest om het te herkennen, maar we hebben zelf een groot varken gevallen en proberen de juiste man zo snel mogelijk te laten vallen. In de buurt van de slimme, succesvolle, matig veel vrouwen die altijd met elkaar concurreren onderling. Wint degene die sneller zal aanbieden. Maar wint leugen? Eerder ondersteunt zijn passieve rol. Het is goed dat er nog steeds mannen zijn die geloven in fatsoenlijke vrouwen die bestand zijn tegen pauzes, en misschien voor die vrouwen om ridders en echte mannen te worden. Maar deze zijn minder. Meestal een man ophoudt te zorgen voor de “lady van het hart” sneller dan overweegt haar rijke innerlijke wereld, want er zijn heel veel objecten beschikbaar.